Henk Tjin

Henk Tjin (1941) zit nog dagelijks aan zijn eigen tafel midden in Toko Tjin. Het is de winkel die hij in 1973 begon bij de Kamperbinnenpoort. Hij leest er de krant, kijkt tv en maakt een praatje met oude, bekende klanten. ,,Ik hou alles in de gaten.” ,,In Suriname werkte ik zelfstandig. Mijn zus, mijn broer en mijn moeder woonden al in Nederland. Zij stuurden een bericht dat alles hier in orde was. Dat heeft mij gesterkt ook hier te komen.’’

Lees meer op ad.nl

Toko Tjin Amersfoort Noord

In 1997 is een tweede filiaal geopend door Wim Tjin. Dit filiaal is gevestigd in Amersfoort- Noord, in het winkelcentrum Emiclaer. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden en lekkernijen te bereiden. Wij verkopen onder andere producten en ingrediënten uit de Indische, Surinaamse, Indiase, Thaise, Vietnamese, Koreaanse, Japanse, Chinese, Antilliaanse keuken en nog veel meer! Heeft u een keer geen zin om zelf te koken? Bij ons kunt u diverse Indische- Chinese maaltijden afhalen. Deze zijn met liefde en aandacht bereid door onze Indonesische kok. Bovendien hebben wij voor u de lekkerste zelfgemaakte Indonesische lekkernijen. Die vind u zeker niet in uw lokale supermarkt!

Assortiment

Verder verkopen wij een ruim assortiment aan haarproducten , kookgerei voor de aziatische keuken en overige accessoires. Kom graag een keer langs om het zelf te bekijken! Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren met al uw vragen. Wij vinden het prachtig om onze klanten kennis te laten maken met de échte Aziatische ingrediënten en producten en hierbij een steentje aan te kunnen bijdragen. Ons doel is dan ook om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u met een goed gevoel onze toko straks weer verlaat. Wij zien u binnenkort graag een keer langskomen!