Home2018-11-24T12:36:41+02:00

Toko Tjin Amersfoort Noord

Toko Tjin voorkant

Geschiedenis

Toko Tjin Amersfoort centrum is opgericht in 1973 door Henk Tjin. Het begon allemaal met het verkopen van enkele Aziatische producten. Dit breidde zich steeds verder uit tot een breed assortiment met alle Aziatische producten. Bij Toko Tjin kunt u ook terecht voor het afhalen van heerlijke maaltijden. Deze maaltijden zijn vooral gebaseerd op de Chinese keuken.

In 1993 is een tweede filiaal geopend door Wim Tjin. Dit filiaal is gevestigd in Amersfoort- Noord, in het winkelcentrum Emiclaer. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden en lekkernijen te bereiden. Wij verkopen onder andere producten en ingrediënten uit de Indische, Surinaamse, Indiase, Thaise, Vietnamese, Koreaanse, Japanse, Chinese, Antilliaanse keuken en nog veel meer! Daarom hebben wij oog voor de grote diversiteit onder onze klanten. Heeft u een keer geen zin om zelf te koken? Bij ons kunt u diverse Indische- Chinese maaltijden afhalen. Deze zijn met liefde en aandacht bereid door onze Indonesische kok. Bovendien hebben wij voor u de lekkerste zelfgemaakte Indonesische lekkernijen. Die vind u zeker niet in de supermarkt!

Assortiment

Verder verkopen wij een ruim assortiment aan haar producten , kookgerei voor de Aziatische keuken en overige accessoires. Kom graag een keer langs om het zelf te bekijken! Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren met al uw vragen. Het is voor ons belangrijk om onze klanten kennis te laten maken met de originele Aziatische ingrediënten en producten. Zo kunt u genieten van échte kwaliteit. ons doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u thuis met een goed gevoel aan de slag kunt gaan. We zien u graag binnenkort een kijkje nemen in Toko Tjin Emiclaer. Tot snel!